اینترنت چیست؟

تاریخ خبر : ۱۴۰۰/۰۷/۲۰ --- کد خبر ۱۱۰

اینترنت امروزه بخش مهمی از زندگی ماست که نحوه کسب اطلاعات ما را برای همیشه دگرگون کرده است. اکنون ما بسیاری از داده های مهم را از اینترنت دریافت می کنیم. از مطالعه مقالات و جست و جوی اطلاعات تا تماشای ویدئو و ... همه و همه با اینترنت انجام می پذیرند. ولی تابحال فکر کرده‌اید که اینترنت دقیقا چیست؟ در ادامه با صبانت همراه باشید تا به زبان ساده به این سوال پاسخ دهیم.

اینترنت چیست؟ به زبان ساده

ابتدا بد نیست بدانیم کلمه Internet به چه معناست و از کجا آمده است؟ کلمه internet قبل از اختراع آن به معنای "حرکات پیوسته" به عنوان یک فعل یا یک صفت در زبان انگلیسی به کار برده می‌شد اما بعدها که شبکه اینترنت بوجود آمد، نام Internetwork به معنای "بین شبکه‌ای" بر روی آن گذاشته شد. این کلمه در واقع از دو بخش Inter و Network تشکیل شده است. این اسم بعدها بصورت کوتاه شده به Internet تغییر داده شد. از نام‌های دیگر اینترنت می‌توان به The Net و The Internet اشاره کرد.

اما پاسخ به سوال اینترنت چیست با مفهوم شبکه ارتباط بسیار نزدیکی دارد. پس ابتدا بهتر است اندکی با شبکه بیشتر آشنا شویم.

شبکه در لغت به گروهی از افراد یا اشیاء گفته می شود که می توانند اطلاعات را با یکدیگر به اشتراک بگذارند و با هم در ارتباط باشند. در زمینه ی فناوری اطلاعات شبکه های کامپیوتری و یا اصطلاحاً Network، مجموعه ای متشکل از سیستم های کامپیوتری، سخت افزار و نرم افزار های مربوط به شبکه و تجهیزات ارتباطی نظیر کابل های شبکه و یا تجهیزات بی سیم است تا این امکان را فراهم کنند.

 اکنون که با اندکی مفهوم شبکه آشنا شدیم می‌دانیم که اگر چندین کامپیوتر به هم متصل باشند و قادر به ارسال و دریافت داده و اطلاعات (از جمله فایل‌ها و ...) باشند به آن شبکه می‌گوییم حال این شبکه اگر با یک شبکه دیگر در ارتباط باشد به این ارتباط "بین شبکه‌ای" گفته می‌شود.

حال به طور کلی می‌توان گفت اینترنت نه فقط یک ارتباط میان شبکه‌ای که شامل میلیون‌ها ارتباط میان شبکه است. پس اینترنت به بیان دیگر شبکه‌ای است عظیم که از اتصال شمار زیاد کامپیوترها در سراسر جهان به منظور تبادل بیشتر اطلاعات شکل گرفته است. تعداد زیادی از دستگاه های کامپیوتری و الکترونیکی وجود دارند که این شبکه و برقراری ارتباط را ایجاد می کند.

زیرساخت های مورد نیاز اینترنت چیست؟

اجزای اصلی زیرساخت اینترنت، شامل مراکز داده، شبکه ها، سرورها، دستگاه های ذخیره سازی و برنامه های سرور است. توجه داشته باشید که سخت افزارها ممکن است در یک کشور خاص بومی سازی شده باشند و شبکه جهانی و بین‌المللی را به یکدیگر متصل کنند.

اینترنت چگونه کار می‌کند؟

حال بهتر است به این سوال پاسخ دهیم که اینترنت چگونه کار می کند؟ فرض کنید شما از طریق مرورگر به یک وبسایت وصل میشوید. (برای اطلاعات بیشتر درباره مرورگرها می‌توانید مقالات آشنایی با مرورگر گوگل کروم و آشنایی با مرورگر موزیلا فایرفاکس را مطالعه کنید.) در این زمان پردازشهای زیادی در پشت پرده در حال رخ دادن است تا اطلاعات وبسایت برای شما نمایش داده شود. در واقع، زمانی که آدرس وبسایت را وارد مرورگر میکنید، کامپیوتر شما خودش به تنهایی توانایی ارسال مستقیم بسته های داده را به سرور ندارد.

این بسته داده‌ها به مودم یا روتر شما فرستاده میشود. (برای اطلاعات بیشتر می‌توانید مقاله مودم چیست را مطالعه نمایید) سپس، مودم شما همان اطلاعات را به روتر شرکتهای ارائه دهنده خدمات (ISP) ارسال میکند. آنگاه، ISP بوسیله سرویس نام دامنه (DNS)، آدرس وبسایت مورد نظر(IP) را پیدا کرده و به روترهای ISP های دیگر ارسال میکند

به این شکل، سروری که فایلهای وبسایت مورد نظر شما در آنجا ذخیره شده است، پیدا شده و اطلاعات فایلها را به سیستم کامپیوتر شما منتقل میکند. فایلهای دریافتی، توسط مرورگر تفسیر شده و نمایش داده میشوند.

و این تنها داستان نمایش یک صفحه وب ساده روی مانتور شما بود. اگر به حقایق جالب این چنینی در مورد اینترنت علاقه دارید می‌توانید برای اطلاعات بیشتر مقاله شش دانستی جالب درباره اینترنت را مطالعه نمایید.

باتشکر از همراهی شما

تگها : اینترنت , دانستی های اینترنت , اطلاعات , اینترنت چیست , مودم , نحوه کار اینترنت , زیرساخت های اینترنت
ارسال نظر
* نام شما:

ایمیل شما: (محرمانه)

تلفن شما: (محرمانه)

* پیام شما:
رتبه: بد            خوب

کد نمایش داده شده را تایپ نمایید:

تازه سازی


اینترنت پرسرعت صبانت در اینستاگرام اینترنت پرسرعت صبانت در تلگرام اینترنت پرسرعت صبانت در پیام رسان سروش